alibey587
Thu 24 April 2008, 10:07 pm GMT +0300
okullarda gabiş(keltoş) olmak disiplin suçu ve protesto anlamına geliyormuş ... kestirsek suç kestirmesek suç yaw.. arkadaşlar 24.04.2008 tarihinde arkadaşın saçını jilete vermiş birde derse giren hocalardan duyduk ki! keltoş olmak disiplin suçu ve protesto anlamına geliyormuş sizce doğruca mantıklı bir şekilde düşünün mantıklı bir cevap verin arkadaşlar sizce bu mantıklı mı? mantıksız mı? saçma ise içinizi buraya boşaltabilirsiniz. ya adam belki saçının dökülmesini istemiyor belki ilerde saçı hiç çımicaz ya böle kararlar alıyorlar beni deli ediyorlar.
yok protestoymuş yok şuymuş yok buymuş boş işler bunlar hapishanedekiler protesto için böle yapıyorlarmış da öğrenciler yapamazmışta laf olsun torba dolsun misali konuşacak bişey bulamıyorlar sanki ülkenin derdi bitti de bir bu keltoşluk meselesi kaldıydı... cevap göndermek bedava konuyu beğenirsenbiz arkadaşlar replerinizi bekliyorum ona göre ha....
damar operasyonuna davetlisiniz...
yok protestoymuş yok şuymuş yok buymuş boş işler bunlar hapishanedekiler protesto için böle yapıyorlarmış da öğrenciler yapamazmışta laf olsun torba dolsun misali konuşacak bişey bulamıyorlar sanki ülkenin derdi bitti de bir bu keltoşluk meselesi kaldıydı... cevap göndermek bedava konuyu beğenirsenbiz arkadaşlar replerinizi bekliyorum ona göre ha....
damar operasyonuna davetlisiniz...